domingo, 21 de marzo de 2010

Etna

7 comentarios:

Maria Rosa dijo...

Hola Carme, m'agrada molt aquesta fotografia de l'Etna, perquè te una boirina de misteri qie impressiona. Precisament avui a les notícies han donat un volcà que ha despertat enmig de glaceres de gel i ha sigut impressionant. T'aconsello que no t'ho perdis. Espero i desitjo que tinguis molta fortalessa per governar el teu poble. Sé que no es fàcil perquè he viscut d'aprop el tema polític.(Del teu mateix partit) Una abraçada.

Elena dijo...

Muchísimas gracias por tu visita. Tienes un blog lindísimo que desconocía.No dejaré de visitarte. Tus fotos no sólo son preciosas, tienen una delicadeza extrema que se transmite. Me alegro de conocerte. Besos.

Marie dijo...

What a great photo!

Fernando Santos (Chana) dijo...

Fotografia...Espectacular....
Um abraço

lis dijo...

Pura poesia nessa paisagem.
Linda , muito linda!
abraços

Carme García Lores dijo...

Gràcies M. Rosa per les teves paraules d'ànimen en un moment en que el prestigi de la política no està en el seu millor moment. Per sort encara hi ha moltes persones que creiem que la política pot ajudar a canviar i millorar les coses.
La fotografia em serveix per mirar i mostrar qualsevoll cosa des de la seva part més bella, igual que crec que la política ens ajuda a transformar la realitat per a millorar les coses.
M’encanta la nostra cibertrobada, segur que ens seguirem veient pel cibermón.
Una abraçada.

Carme García Lores dijo...

Obrigado Lis e Fernando por vossos comentários. Um abraço